Over Valogi

Over Valogi

ONZE HOGE PERFORMANCE EN SERVICE ONDER ÉÉN DAK, DAT IS DE SERVICE VAN VALOGI

Valogi voor werkgevers
Valogi is de toonaangevende vacaturebank voor logistieke talenten en professionals. Valogi heeft de ambitie en het streven om de grootste online-vacatureaanbod te presenteren voor logistieke professionals. Met ons vacature aanbod -gericht op de sector Transport en Logistiek- zijn de arbeidszoekende in de gelegenheid om op specifiekere selectiecriteria te zoeken.

Voor werkgevers biedt Valogi de mogelijkheid om kosteloos vacatures te plaatsen binnen in een bedrijf, organisatie of overheidsinstantie, evenals het bedienen, wijzigen en beheren van de vacatures/sollicitaties.

Valogi voor werkzoekende
altijd jouw carrière een boost willen geven? Valogi biedt een online-platform aan, met logistieke functies van reachtruckchauffeur tot op directieniveau. Met onze dienst ben jij altijd verzekerd van een baan die aansluit op jouw ambitie en passie. Je kunt selectief zoeken of uitgebreid naar een functie die bij jou past, of wij presenteren ons aanbod. Jij als werkzoekende kan vrijblijvend op zoek gaan naar een potentiële werkgever, zonder dat er kosten aan zijn verbonden. Wij streven ernaar dat u altijd verzekerd bent van een baan, mits uw kwaliteiten passen bij een toekomstige werkgever.

Gebruiksvriendelijkheid
Het ontwikkelde zoeksysteem van Valogi zorgt ervoor dat je snel, makkelijk en heel doelgericht op zoek kunt gaan naar de voor jou geschikte vacature(s). Zit je in tijdnood om zelf naar vacatures te zoeken? Hiervoor kun je een Job Alert instellen, je krijgt automatisch de nieuwste vacatures direct in je mailbox.

Gratis je CV-uploaden
Steeds vaker gaan werkgevers via onze database op zoek naar potentiele kandidaten, wil jij ook vindbaar zijn voor de geschikte werknemer? Het uploaden van je cv is gratis en snel gedaan, het vergroot je kans(en) naar een baan

Zoek vacatures
 • 51 Vacatures toegevoegd
 • 79 Actieve CV's
 • 101 Kandidaten gekoppeld aan werkgever

ONZE HOGE PERFORMANCE EN SERVICE ONDER ÉÉN DAK, DAT IS DE SERVICE VAN VALOGI

 • 1

  Valogi Cross Browsers

  Niet alle browser maken gebruik van dezelfde standaarden! VCB is voor alle browser zichtbaar

 • 2

  Eenvoudig aanpassen

  Door onze handige tools kunt u uw account beheren, wijzigen en afstellen

 • 3

  Modern ontwerp

  Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel evenals werkende oplossingen en functionaliteit.

 • 4

  Hulp binnen handbereik

  Bij hulp of ondersteuningen kunt u contact opnemen met het mailadres info@valogi.nl. Wij staan voor u klaar!

 • 5

  Valogi Consultancy Service

  Ons team van ervaren specialisten nemen een deel van het werk uit handen. VCS is een dienstverlening waarbij wij jou helpen bij het vinden van logistieke talenten en professionals.

 • 6

  Valogi Payroll Management

  Met VPM mogelijkheid om de salarisbetaling, de loonstrook, de belasting- en premieafdrachten, de verzuimbegeleiding voor u uit handen te nemen.